IMG_7886

AANBOD

WAT IS BOOTCAMP

In een groep van maximaal 16 deelnemers bieden we volledige workouts van 60 min aan in de buitenlucht. Tijdens deze workouts werken we onder anderen aan jouw kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid, coordinatie en stabiliteit. Alle elementen die je nodig hebt om je sterker te voelen. We delen de trainingen zo in dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Je hoeft je dus absoluut niet bezwaard te voelen als je net start of al een tijdje niet gesport hebt. Je bent van harte welkom en we vinden het juist tof als je stap waagt meedoet! Train je al een langere tijd? Ook dan dagen we je volledig uit in onze bootcamps. 

De variatie in trainingen en het van tevoren niet precies weten wat je gaat doen, daagt je uit het optimale uit je lichaam te halen. Tijdens de bootcamps coachen wij jou om veilig te bewegen en het uiterste uit jezelf te halen.

 We trainen in de plantsoen en parken van het fantastische Groningen. Sporten in de buitenlucht geeft een enorme kick en helpt enorm goed om bijvoorbeeld een lange werkdag binnen lekker af te sluiten!

Een reguliere bootcamp wordt ingevuld met korte stukjes hardlopen of spinten in combinatie met bodyweight oefeningen. Dus oefeningen alleen met lichaamsgewicht. Het creatieve brein van de trainer zorgt ervoor dat je met de juist opbouw en variatie daarin uitgedaagd wordt. Jij bepaalt zelf de intensiteit van de trainen met hoeveel werk je verzet en hoe snel je beweegt. 

Tijdens de powerbootcamps nemen we onze pijlsnelle Tuktuk gevuld met trainingsmaterialen mee de plantsoenen en parken in! De Tuktuk is voorzien van kettlebelts, dumbells, slamballs, elastieken, sandbags en nog meer materiaal om jou extra uit te dagen! Met de powerbootcamps zijn we meer gebonden aan één locatie, waardoor we minder hardlopen tussendoor. We werken vaak in circuit- en interval vormen. De combinatie van die twee samen met de gewichten, geven weer een andere trainingsintensiteit dan de reguliere bootcamps. Beide lessen vullen elkaar bijzonder goed aan én deze les zit standaard bij je abonnementskosten in! 

Naast onze reguliere bootcamps en powerbootcamps bieden we ook Business bootcamps aan. Business bootcamps zijn bootcamps op locatie voor bedrijven, scholen of andere instanties. Voor prijs en aanvraag kan je ons mailen via info@bootcamp050.nl of een bericht achterlaten via het vragenformulier op de hoofdpagina. 

TRAINERS

TO BE CONTINUED!