COVID-19

VEILIGE WORKOUTS

Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit. En zolang er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en zij niet mengen’, aldus het RIVM. Om het overzicht te houden tijdens de bootcamps en de regels goed te handhaven, brengen we onze groepsgrootte van 16 tijdelijk terug naar 12 deelnemers. We kunnen dus samen buiten blijven sporten, mits we ons aan een paar regels houden.

GROEPJES

Vanaf 15 oktober maken wij bij aanvang van de workout vaste groepen van maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand die een hele workout bij elkaar blijven, met minimaal 1,5 meter afstand tussen de verschillende groepen.

MAATREGELEN WORKOUT

Daarnaast willen we je blijven herinneren aan het belang van de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Tijdens de workouts houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM.

Heb je verkoudheidsklachten/-symptomen of is iemand binnen je huishouden ziek? Dan is het advies van het RIVM om thuis te blijven tot de uitslag van de test en mag je helaas niet deelnemen aan je workout (ook bij milde klachten!).

AANMELDEN/AFMELDEN

Het is super belangrijk dat jij je goed af- en aanmeldt voor je workouts via de app. We willen grip houden op de groepsgrootte zodat we 1,5 meter afstand kunnen handhaven. Daarnaast is de registratie ook belangrijke informatie in verband met een eventuele besmetting en het onderzoek dat erna volgt via de GGD.

Stay safe Corona