KLAAS

Mijn naam is Klaas Holwerda, 27 jaar en woon in Groningen.  Op dit moment rond ik mijn studie Fysiotherapie af aan de Hanze. Daarnaast ben ik hoofdtrainer bij Basic-Fit locatie Nijverheidsweg en bedrijf daar met 3 collega-pt’ers personal training. Naar personal training geef ik daar ook 4x per week groepslessen, 2 HIT lessen en 2 Core-trainingen.  De kennis van mijn studie kan ik goed toepassen tijdens mijn werk in de sport.

Voor ik begon met studeren werkte ik samen met Simon bij The Bootcampclub. Door drukte moest ik hier een keuze maken om te stoppen. Nu is het weer tijd om te knallen! De reden dat ik Bootcamp050 heb gestart met Simon is omdat ik de mensen en de gezelligheid mistte. Bootcampers hebben een bepaalde sfeer en nuchterheid over zich, wat mij erg aanspreekt. Niet lullen maar poetsen. 

In de bootcamps hebben we de neiging flink gas te geven, zodat iedereen zijn of haar grens kan opzoeken. Maar ook als je net start en misschien jaren niet gesport hebt, ben je bij ons van harte welkom! Je fitness-level maakt voor ons niet uit, het gaat mij erom wat je er mee doet. Mix dit met een bak motivatie en een goede glimlach en we kunnen trainen! 

Zien we je snel in de trainingen? Tot dan! 

 

SIMON

Mijn naam is Simon Zwaga. Oorspronkelijk kom ik uit Utrecht, maar opgegroeid in Drenthe. 

Na de opleiding Sport en Bewegen ben ik in Groningen komen wonen en niet meer weg gegaan. Het is een mooie gezellige stad die mij door de jaren heen veel uitdagingen heeft gegeven die mij gemaakt hebben tot wie ik ben.  Mijn persoonlijke missie is om mensen te helpen. Ik heb voor mijzelf een manier gevonden waarop ik mensen kan helpen en dat is door te verbinden met sport. Mijn energie overdragen aan mijn klanten levert mij weer heel veel nieuwe energie op!

Ik ben nu 5 jaar actief met mijn eigen onderneming in de Personal Training en tijdens deze periode ben ik 4 jaar actief geweest bij The Bootcamp Club. Daardoor weet ik ook dat bootcamp voor mij echt een passie is. Na afgelopen jaar geen buitenlessen gegeven te hebben begon het weer heel erg te kriebelen en zo kwam ik Klaas weer tegen.  Tijdens mijn lessen zal je ervaren dat je met welk niveau dan ook uitgedaagd wordt om elke keer weer een stapje verder te gaan. Iedereen traint op zijn eigen niveau en plezier staat voorop.

Tot snel in de trainingen! 

'Push, struggle, fight... Get it!'

Bootcamp050

WAAROM BOOTCAMP050

Samen hebben we in de afgelopen jaren gezamenlijk al meer dan duizend uur aan bootcamp lessen in het mooie Groningen gegeven. Dit deden we  voorheen bij een andere organisatie. En met ontzettend veel plezier!

Onverhoopt moesten we beide stoppen met bootcamps geven, beide om onze eigen redenen. Maar we merkten dat we in de afgelopen jaren de leden met enige regelmaat nog steeds spraken. Bootcampen bouwt een band. En dat is uniek. De sfeer die tijdens de bootcamp lessen en daarbuiten ontstond, wilden we graag terugbrengen. Samen met jullie. Groningers hebben nou eenmaal de beste mentaliteit! Niet lullen maar poetsen, niet te moeilijk doen maar gas geven. En daar houden we van. Daarom zijn onze abonnementen bijvoorbeeld ook standaard maandelijks opzegbaar. Gewoon, niet te moeilijk.

We geven je graag de vrijheid, omdat wij daar ook van houden.